"Про Окна"Новости компаний и рынка ПВХ конструкцийБудівельний сезон Західної України розпочинається з Весняного Будівельного Форуму 2016
10.02.2016

Будівельний сезон Західної України розпочинається з Весняного Будівельного Форуму, який відбудеться 15 – 18 березня 2016 році у м. Львові.

Весняний Будівельний Форум  завжди відбувається за підтримки партнерів, не виключенням є і цей рік. Відтак, Генеральним спонсором виступила компанія Global Development - це корпорація, що втілює в життя нові інноваційні рішення та проекти і враховує сучасні тенденції, потреби покупців. Традиційно, вже багато років поспіль офіційним партнером заходу є компанія  REHAU - світовий лідер у виробництві продукції з полімерів. Вперше надійним партнером Форуму, у сфері перевезень, виступила компанія ТОВ «Мураха-Захід».

Експозиція Форуму розширюється та наповнюється новими та відомими іменами. Зокрема: група компаній ACO – все для водовідведення: дренажі та системи очистки води; ПП “Новий Порядок” - офіційний представник австрійського концерну «Baumit»;  Виробнича компанія «Індастрі» - аксесуари для гіпсокартону, фасадні системи; виробник броньованих дверей, фасадів та твердопаливних котлів компанія «Броньовик»; підприємство Rainbow – виробник воріт, огорож, ролетних систем та жалюзів; фірма Adamson – комплексні рішення в енергозбереженні; керамічні блоки LEIERTHERM, які допоможуть Вам з легкістю реалізувати комфортне та затишне життя і т.д.. Новинкою форуму стануть ексклюзивні рішення для Вашого даху від групи компаній  «ТЕРРАПРОФ».

Отож поспішайте і до зустрічі на Весняному Будівельному Форуму 2016 р., де на Вас  чекають цікаві цінові пропозиції від учасників.

За додатковою інформацією звертайтесь у ДИРЕКЦІЮ ВИСТАВКИ:

Тел.: (032) 297-06-28

(067) 675-73-71